Cand nu ofer consultanta despre eCommerce si marketing online, scriu pe acest blog sau experimentez diverse prin bucatarie.

Numele meu este Adrian Chirca si locuiesc in Bucuresti. Anii de facultate nu mi-au putut oferi mai multa libertate pe partea creativa asa ca am inceput sa invat singur despre marketingul online. Am ajuns aici dupa ce mi-au picat in mana cateva carti despre psihologia reclamei si comportamentul consumatorilor in mediul online.

Din acel moment am fost implicat in diverse proiecte ce erau strict legate de mediul online: promovare de noi proiecte, grafica si comert online. Am urmat cateva cursuri de grafica pentru ca am realizat ca nu poti planifica o campanie daca nu ai minim de cunostinte despre design. Restul le-am invatat pe parcurs din zeci de carti si tutoriale online.

Prin 2008 am realizat ca sunt mai atras de ecommerce si mi-am deschis un magazin online de ceaiuri. A fost momentul in care am invatat rapid ce inseamna un astfel de proiect pe piata din Romania. Din acel punct mi-am focusat toata energia pe acest domeniu. Au urmat firesc zeci de proiecte si colaborari.

Initial nu am vrut sa activez acest blog, dar acum ii vad un rol important pentru ca imi pot expune aici pareri si opinii bazate pe experienta mea profesionala. Scopul meu este sa ofer informatii celor care vor sa stie cat mai multe despre mediul online si mai ales celor care vor sa profite la maxim de libertatea comertului 2.0.

In principiu scriu despre comert online, marketing, strategii de comert online si optimizarea site-urilor, dar si despre tendinte in online si concluzii despre proiectele actuale.

Daca ai un proiect sau vrei sa discutam pe aceste teme imi poti scrie un mail la contact@adrianchirca.ro

p.s. Daca te intereseaza un subiect anume sau ceva despre care ai vrea sa citesti pe acest blog imi poti trimite sugestiile tale. Interactiunea umana chiar si pe mail ma bucura mai ales in zilele foarte aglomerate, asa ca tot ce ai de facut este sa intri pe pagina de contact.